Guru

QM10 Two, Junior en QM60

QM10 Two

Iets meer dan drie jaar na de introductie van de QM10 lanceert Guru Pro Audio de QM10 Two. De ‘Two’ bestrijkt met zijn nieuwe drivers een grotere bandbreedte, van 30Hz tot 30KHz. Het resultaat: hogere resolutie, extreem lage vervorming en een nog accuratere soundstage. De behuizing is daarbij niet veranderd, wel is de afwerking daarvan nog net iets fraaier geworden. En dat terwijl de prijs gelijk is gebleven.

‘Dit is de eerste kleine monitor speaker die niet probéért te lijken op een grote, maar die werkelijk klinkt als een grote speaker met een geweldige bassound’, vond een recensent nadat hij de QM10 One had gehoord. We zijn benieuwd naar zijn bevindingen over de ‘Two’!

Junior

De technische eigenschappen en kwaliteiten van de Guru Junior zijn regelrecht toe te schrijven aan die van de QM10. De Junior heeft echter een nog kleinere en behuizing. Niettemin presteert deze kleinste Guru het om ‘in a typical room’ een lage bass sound van 34Hz te laten horen. Net als bij de QM10 laat Guru zien dat audiokwaliteiten niet per se afhankelijk zijn van de grootte van de speaker. De Junior is verkrijgbaar vanaf half maart 2013.