Home >
  
Border Patrol - Buizenvoedingen
De Border Patrol producten zijn door De Jong Sytems niet zomaar in het programma opgenomen. De relatie van De Jong Systems met Border Patrol bestaat al zon 22 jaar welke is begonnen bij de ontwikkeling van de Audio Innovations producten.
Audio Note - Systemen
Wij verkopen adviseren u graag in onze selectie vanAudio Note UK producten. Het modifceren van alle Audio Note producten eveneens..
Feedback
Veel van onze klanten brengen ons op de hoogte over hoe de modificatiesgeluidstechnisch bevallen.Omdat we eru een aantal niet willen onthoudenplaatsen we hieronder enkele reacties. Deze reactieszijn niet gewijzigd of aangepast op inhoud, slechts enkel in qua layout.



Modificaties

Modificeren of zo u wilt upgraden, kan bij veel apparatuur een zinvol zeer muzikaal resultaat opleveren, wanneer dit maar gebeurt met kennis van zaken en ervaring. Dit is voor De Jong Systems een belangrijk deel van ons bestaansrecht.

De Audio Note producten staan -af fabriek- al op een zeer hoog muzikaal peil. Toch kunnen ook bij de Audio Note producten door modificaties mits op een juiste manier uitgevoerd, nog fraaiere resultaten worden behaald. Hierin heeft De Jong Systems ervaring, vanaf de oprichting van Audio Note. Deze modificaties kunnen zowel in de versterkers en DA-converters toegepast worden.

Ook Audio Innovations apparatuur wordt zeer regelmatig door ons gemodificeerd. Dit kan zijn door middel van het veranderen van de configuratie, het inzetten van andere componenten, en het gebruik van speciaal geselecteerde buizen of combinaties daarvan.

Bij een fors aantal versterkers en DA-converters hebben wij voor diverse afnemers buizenvoedingen van Border Patrol geÔnstalleerd met uitstekende resultaten. Een paar plaatjes hieronder ter illustratie. En de muzikale resultaten in weergave kwaliteit? Kijk maar even bij de rubriek Positive Feedback..

Ook worden andere merken buizenversterkers worden  door ons gemodificeerd en dat geldt evenzeer voor hybride versterkers. 


Hieronder enkele foto's van producten die door ons zijn gemodificeerd.

 

Hoever kun je gaan met modificaties & upgrading ?

Antwoord; heel ver!

Hier een plaatje van een Audio Innovations Triode eindversterker stereo 7.5 watt type First.

Hierbij is door de cliŽnt gevraagd voor zijn versterker (productiedatum september 1988) de fraaist denkbare modificatie uit te voeren die denkbaar is. De Audio Innovations is nu een volkomen 2 x mono versterker geworden met compleet mono, gescheiden, buizen Border Patrol.

Daarnaast zijn door ons wijzigingen in de schakeling aangebracht en zijn voor alle condensatoren in de voeding Black Gates ingezet.

Om de voeding nog verder te vervolmaken is een De Jong Systems heatherchoke opgenomen, montage aan de achterzijde van de versterker.

Het resultaat ??.. Een droomversterker in klank! Zie ook Positive Feedback. 

 

De gemodificeerde First zonder de buizenvoedingen.

 

De First in vol fornaat, geflankeerd door de twee buizenvoedingen. Totale gewicht zo'n 60 Kg.

 

De allereerste Audio Note type Ongaku (Japan) is door ons gemodificeerd. We hebben onze "werktafel" enigzins gecamoufleerd door middel van een "kleedje" wat op dat moment voorhanden was. Terzijde: De lijmklem die u in (linksonder) ziet is overigens niet voor de modificatie gebruikt.

 

Audio Note M3 phono voorversterker op werktafel ter modificatie

 

Door ons gebouwde Audio Note type Three NL Signature (binnenzijde)

 

Audio Note type Three NL Signature voorzien van zilverkabel, Audio Note Copper Foil caps en meer..

 

Onderkant gemodificeerde Audio Innovations 500, ondermeer met Black Gate's uitgevoerd

 

Audio Fanatics PSU in een Audio Note Dac 3 Signature

 

Audio Note Dac 3 met een Border Patrol voeding

 



ShopFactory (TM). Click Here.