Home >Wie zijn we?

Wie zijn we?

De Jong Systems is in 1983 gestart met vergaande bemoeienis met de producten en ontwikkeling buizen versterkers van het merk Audio Innovations (UK). Behalve de genoemde bemoeienis met de producten en ontwikkeling was De Jong Systems importeur voor Nederland, Belgie en Luxemburg voor Audio Innovations. De versterkers van Audio Innovations zijn een doorslaand succes geworden.

Het betekende een doorbraak voor (buizen) versterkers, voor de muziekliefhebber van muzikale audio weergave apparatuur voor huiskamer gebruik. Audio Innovations is (nog steeds) een legendarische naam wanneer het audio buizen versterkers betreft.

 

Tot op de dag van vandaag, 30 jaar verder, luisteren nog steeds vele muziekliefhebbers naar deze Audio Innovations versterkers in Nederland en ver daarbuiten. Wij van De Jong Systems zien deze versterkers nog dagelijks onder ogen, vaak met een modificatie verzoek van de eigenaar. Deze Audio Innovations versterkers, wanneer door ons onderhouden en of gemodificeerd,  kunnen bij vele huidige buizen versterkers die nu op de markt verschijnen het schaamrood op de betreffende actuele buizenwangen doen gloeien..

( Zie ook op onze site: Positive Feedback, daar zijn niet wij aan het woord maar onze cliŽnten..)

 

Het onderhoud, repareren en modificeren van buizen versterkers en zeker ook de Audio Innovations is een van onze kerntaken, en van ons bestaansrecht.

 

De Audio Innovations activiteiten zijn gestopt in 1994 en vervolgens zijn de oprichters van Audio Innovations en een fors deel van de mensen, overgegaan in de nieuwe onderneming; Audio Note UK.

Ook hiervan is De Jong Systems importeur geworden.

 

In 1995 is door de Jong Systems besloten de producten van Audio Note en andere producten niet meer als importeur aan hifi zaken te verkopen. Producten zoals Audio Note en andere door De Jong Systems nieuw aangetrokken producten, en de diensten van De Jong Systems zoals reparatie en modificaties en ontwikkeling, worden vanaf dat moment direct aan de eindgebruiker, de consument dus, geleverd.

Dat geld eveneens voor een vervangingsbuizen voor versterkers en DA converters. ( Zie op onze site: Electronen buizen )

 

Naast de verkoop van een selectie van Audio Note producten verzorgen we reparatie en modificatie van de Audio Note buizen versterkers en de buizen DA converters. ( Zie op onze site: Reparaties en modificaties )

 

Ook hebben we een aantal complete producten, die we echt bijzonder vinden in ons programma opgenomen.

De Jong Systems maakt een selectie in het aanbod van een beperkte groep merken.

Merken die naar onze overtuiging het beste kunnen bieden wat mogelijk is.

Vervolgens maken we een keuze in dat assortiment. Dit impliceert dat we niet alle producten van onze fabrikanten adviseren en willen verkopen. Sommige producten vinden we zeer aanbevelenswaardig, andere minder, of onvoldoende.

( Zie op onze site: Producten )

 

Bij muziekweergave in de huiskamer via elektronica lag en daar is nog niets in veranderd, onze voorkeur als het om het hart van de installatie gaat, de versterker, bij buizenversterkers.

Maar dat neemt niet weg dat we (soms) ook wel een zijpad inslaan.

( Zie op onze site: Tivoli )

 

We leveren geen audio- eendagsvliegen, waarbij om de haverklap met een ander uiterlijk weer een zogenaamd nieuw product in de markt wordt neergezet, en het niets toevoegt in geluid weergavekwaliteit. Dat soort producten zult u bij ons tevergeefs zoeken.

 

Wij willen u alleen maar Audio apparatuur leveren die we zelf ook zouden willen aanschaffen als wij in uw schoenen zouden staan.

Dat klinkt eigenwijs en.. Dat is het ook.

 

Voor een deel van de apparatuur die we leveren hebben we aan de aan de wieg hebben gestaan van het ontwerp van het product of er ons vergaand mee bemoeid. Dat heeft het voordeel dat we die apparatuur kennen als onze broekzak.

Deze broekzak kennis heeft als voordeel dat we een deel van onze producten kunnen upgraden, of zo u wilt, modificeren wanneer de stand van de techniek dat toelaat. Een belangrijk deel van onze tijd wordt daar ingestoken en vormt ons bestaansrecht.

Dat geld evenzeer voor onze reparatie kwaliteiten en ontwerpen op klantspecificaties.

Dat gebeurt met vakkennis en in eigen huis.

 

Nadelen van zoín opzet. 

Geen breed programma aan producten.

Geen winkel waar u door de bomen het bos niet meer ziet.

 

Bovendien vragen we u een afspraak te maken met ons, zo maar binnenwippen, kan dus niet

Maar daar houdt nadeel verhaal dan wel ongeveer wel mee op:

 

Wel zijn onze geselecteerde producten de krenten uit de pap!

Wel hebben we van onze audio producten de vakkennis in huis.

Wel een zeer fraaie demo ruimte met bescheiden huiskamer afmetingen.

Wel een uitstekende werkplaats/lab voor service, modificatie, reparatie

Wel eigen  ontwerpen wanneer door de klant gewenst.

Kortom het kan erger nietwaar?

  

Ons bedrijf de Jong Systems zal nooit groot worden en eerlijk gezegd:

Willen we dat ook niet.

Ons bedrijf kent al meer dan twintig jaar klanten die zeer enthousiast zijn over onze producten, over onze filosofie over huiskamer muziekweergave via audioapparatuur en:

Dat willen we wel.

Een fors aantal klanten kennen ons al die dik  twintig jaar en komen regelmatig terug om hun apparatuur (o.a. Audio Innovations, Audio Note) te laten opwaarderen (modificeren) of nieuwe producten aan te schaffen en:

Dat willen we ook.

 

Misschien behoort u binnenkort ook tot onze klantenkring?:

Dat is vooral wat we willen..

 

Ed de JongShopFactory (TM). Click Here.