Home >
  
De Jong Systems - Audio Fanatics
Audio Fanatics is de merknaam van de doorde Jong Systemsontworpen electronica producten. Audio Fanatics producten zijn absolute non compromise producten, waarbij kosten nog moeite worden gespaard om het hoogst haalbare te realiseren. Omdat deze producten uitsluitend in opdracht worden gemaakt kan de opdrachtgever zowel in vormgeving als in functionaliteit beinvloeden of bepalen.Custom Made

Doen we ook.. Klantenwens dus..

 

We kunnen een compleet nieuw product ontwerpen en vervaardigen onder de De Jong Systems Audio Fanatics vlag.

 

Het kan zijn dat er wordt uitgegaan het veranderen van bestaande producten van bijvoorbeeld Audio Note, Audio Innovations, Melody of Border Patrol.

Vaak is het motief van de klant om een dergelijke opdracht aan ons te geven om de geluidsweergave kwaliteit (nog) verder te verbeteren.

Het is dan dus een elektrische mutatie/ modificatie.

Soms is naast het verhogen de geluidsweergave kwaliteit, er nog een ander motief, het uiterlijk. Ook dat kunnen we verzorgen. Aan de hand van onderstaande foto's hopen we dit te verduidelijken.

 

De opdracht van de  cliŽnt was heel duidelijk:

Een geweldige geluidsweergave, geen opzichtig gedoe, zeer sober, een bijna industriŽle vormgeving en vooral geen merknamen op frontaanzicht.. enzo.

 

Hieronder enige plaatjes van het resultaat. (Jammer dat u de installatie niet kunt horen!) Overigens, heeft u ooit wel eens zo'n CEC TL51-X gezien?

 

De klant heeft een zelf -zeer fraai- kast laten maken waarin deze hele installatie wordt geplaatst. Hiervan ziet u binnenkort hieronder de plaatjes van alle componenten gecombineerd in de betreffende kast......

 

Noot:

U kunt er overigens wel vanuit gaan dat wanneer het voor- versterkers, geÔntegreerde versterkers, of DA converters binnen Custom made projecten, al deze producten uitgerust zijn met-hoe kan het ook anders-BUIZEN!   

 
CEC TL51-x Cd transport RVS geborsteld

 
Audio Note Step up MC transformator RVS geborsteld en CEC TL51-x RVS

 
Audio Note / De Jong Systems pre amp buizen RVS front geborsteld

 
Audio Note / De Jong Systems DAC buizen RVS front geborsteld

Een nieuw ontwerp wordt ingegeven door onze gedachten spinsels of door de wensen van de klant. Een schakeling wordt na het bedenken in basisvorm opgezet, waarna wordt gemeten, geluisterd, gemeten, geluisterd enz. Een dergelijke opzet wordt door ons desnoods als een spin het web op een plank of iets dergelijks gebouwd. Enige voorbeelden van dergelijke spinsels staan hier onder weergegeven.  

Prototype pre-amp

 

Luistertest tussen een CEC loopwerk en en eigen prototype CD-loopwerk

 

Loopwerk, iets dichterbij

 

Hieronder nog enkele gerealiseerde producten.

 

Een kant en klaar product. De Audio Fanatics Phono stage, ook begonnen als een hersenspinsel.

 

En wat dacht u hiervan? 80 Kg versterker, cost no object.

 


 


Zo ziet u maar weer, dat know how kan leiden tot hele fraaie producten.ShopFactory (TM). Click Here.